Diensten

Grondverzet

Door kennis en jarenlange praktijkervaring kunnen we elke opdracht op hoog niveau realiseren.
O.a. voor het aanleggen van wegen en het bouwrijp maken van terreinen is grondverzet nodig. Dit is de basis van een goede infrastructuur.
Wij kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden realiseren, dankzij flexibele inzet van ons machinepark, ervaren en gekwalificeerde machinisten en gebruik van professioneel materieel met moderne hulpstukken.
Voor het grondverzet wordt onder andere gebruik gemaakt van grondwerkers, diverse minigravers met machinisten en diverse wielladers.
Ook beschikken we over twee kraanauto’s met container, een 6×2 en 6×4, om af- en aanvoer van grond, puin, groenafval enz. te verzorgen.


Kabel- en leidingwerk

Wij verzorgen alles op het gebied van kabels en leidingen, van aanleg tot montage. Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van bestaande kabels en stroomvoorzieningen aanleggen. Onder zogenoemde nutsvoorzieningen vallen gas, water, elektra, kabel, telefoonkabel en cai (televisie).Particulieren

Voor particulieren verrichten we verschillende werkzaamheden, onder andere het aanleggen van tuinen en het leggen van (sier)bestrating.
Voordat we met een tuin aan de slag gaan, kunnen we deze opschonen en al het puin en groenafval afvoeren met behulp van onze kraanauto.
Ook kunt u een container huren, zodat u zelf aan de slag kunt gaan.